Bonava

Bonava är sprunget ur NCC och har sina rötter ända tillbaka i 1930-talet. Under 2016 som var det första året Bonava agerade under eget varumärke fritt från NCC såldes 6233 nyproducerade hem. Förutom Sverige är bolaget verksamt i 7 länder till i Norra europa. Namnet i sig, Bonava är en sammanslagning av “bo” och “nav” vilket symboliserar hemmet och dess omgivning där det boende lever sina liv. Bland annat marknadsför Bonava inte bara sina nyproduktioner utan hela områden baserat på om du söker ett aktivt grannskap, familjevänligt grannskap eller socialt grannskap. Bonava producerar flera olika upplåtelseformer. Äganderätter, bostadsrätter och hyresrätter. Värt att veta är bostadsrätter bara utgör ca 20% av det totala bostadsbeståndet i Sverige och hyresrätter omkring 40%.

Intresseanmälan

När du hittat den Bonava nyproduktion som du är intresserad av gör du intresseanmälan, det innebär att du uppdateras löpande och får inbjudan till säljstart. Kostnadsfritt och inga förbindelser.

Trygghetskoncept

Detta är en kortfattad beskrivning av Bonavas koncept kring trygghet.

Avbokningsskydd – gäller dödsfall och kritisk sjukdom som hindrar er från att fullfölja köpet. Täcker de kostnader som uppstår då du som köper frånträder köpet.

Bokostnadsskydd – Om du inte fått sålt din bostad vid tillträdet, gäller max 10 000 kr per månad i maximalt ett års tid.

Prisfallsskydd – Om du drabbas av kritisk sjukdom och väljer att sälja er nya bostad, täcker detta realisationsförlust om maximalt 300 000.